Handleiding Asus VivoTab Note 8 online

Vandaag is de handleiding van de nieuwe Asus Vivotab Note 8 online verschenen op de website van Asus. De nieuwe tablet zal waarschijnlijk tijdens de CES aangekondigd worden. Asus heeft wel een hint gegeven dat er veel nieuwe producten aangekondigd zullen worden.

ASUS VivoTab Note 8

Al eerder waren er diverse specificaties gelekt van de nieuwe Asus VivoTab Note 8. De tablet zal beschikken over een IPS scherm met een resolutie van 1280×800 pixels, het interne werkgeheugen van de tablet beschikt over 2GB. De processor van de VivoTab is een Intel Atom Z3740 processor welke zal draaien op een snelheid van maximaal 1,9 Ghz. Er is een microSD-kaartslot aanwezig om het interne geheugen uit te breiden. Aan de achterzijde van de tablet is een 5 megapixel camera aanwezig terwijl er aan de voorkant een 1,2 megapixel model aanwezig is.  De tablet draait op Windows 8.1 en wordt geleverd met een licentie voor Office 2013 Home & Student Editie.

Handleiding:

In de handleiding welke online is verschenen staan diverse details welke vooral gericht zijn op de software functie’s. Asus heeft op maandag 6 januari een persconferentie waar het bedrijf waarschijnlijk de nieuwe tablet zal aankondigen in combinatie met diverse andere tablets waaronder ook de nieuwe dual boot tablet. De handleiding kan je hier bekijken.

 

Vorig artikel7 januari nieuwe PS4 levering in Nederland
Volgend artikelVeel problemen voor Utopia app op Android en iOS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in