Huawei komt met snellere Ascend P6 S

Huawei heeft vandaag een nieuwe versie van de populaire Ascend P6 aangekondigd, het gaat hierbij om een snellere en verbeterde versie van de Ascend P6 smartphone. De nieuwe versie de Ascend P6 S is voorzien van een snellere processor, maar beschikt welk over een dikkere behuizing.

gsmarena_002

De Ascend P6 was de dunste smartphone. De snellere versie is een fractie dikker als het vorige model. De twee smartphones zijn respectievelijk 6,2 en 6,5 millimeter dik. Waarbij het nieuwere model 6,5mm dik is. De dikkere behuizing komt vooral door de verbeterde  componenten. De processor van de nieuwe Ascend P6 S is een quad core processor welke met een kloksnelheid van 1,6Ghz ruim 100Mhz sneller draait dat de vorige versie. Verder beschikt de smartphone over een 4,7-inch HD scherm, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte en camera’s met resoluties van 8 en 5 megapixel.

Of de smartphone ook verkocht zal worden in Nederland is vooralsnog onduidelijk, momenteel wordt alleen de Ascend P6 S verkocht in China. In China kost de Ascend P6 S iets duurder dan zijn voorganger.

 

Vorig artikelReview: Synology DS214+
Volgend artikelAdobe Lightroom komt binnenkort naar iPad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in