Apple komt binnenkort met oplossing voor problemen iOS 7

Apple heeft deze week officieel aangegeven dat ze binnenkort met een nieuwe oplossing komen welke de willekeurige crashes in iOS 7 zal moeten oplossen. Het probleem welke momenteel aanwezig is in iOS 7 wordt ook welk Black Screen of Death genoemd. 

iOS-7.1-download

Een aantal iOS 7 gebruikers hebben namelijk problemen met het crashen van iOS 7 en het spontaan opnieuw opstarten van de smartphone. Het betreft een zogenaamde soft reboot waarbij het apparaat relatief snel opnieuw start. Volgens sommige gebruikers komen de problemen alleen als de accu onder de 30 procent is geraakt waardoor de smartphone een soft reboot zal krijgen. Apple laat weten dat de problemen inmiddels bekend zijn en dat ze werken aan een oplossing. Apple laat weten dat ze een oplossing hebben in een nieuwe software update welke de problemen met de crashes moet oplossen.

Waarschijnlijk zal Apple de problemen oplossen in combinatie met de iOS 7.1 software update. Inmiddels is deze versie in de vierde beta waardoor een officiële release niet lang meer op zich zal wachten.

Vorig artikel‘Volgende iPhone heeft 4,8-inch scherm’
Volgend artikelAfsluiten stuk makkelijker in Windows 8.1 update 1

1 REACTIE

  1. Bij mij is het juist dat ik met het starten van de update een “black screen” kreeg en nu niet meer kan opstarten ondanks het opladen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in