Olympische winterspelen in Sotsji live volgen

Nog enkele dagen en dan zullen de Olympische winterspelen in Sotsji beginnen. Het is mogelijk om via diverse platformen de olympische spelen op de voet te volgen. Zo zijn er diverse apps en livestreams beschikbaar waarmee je live het evenement kan volgen.

Sochi

Livestream:

De NOS heeft dit jaar als official broadcaster de mogelijkheid gekregen om een speciale pagina op te richten met livestreams, nieuws en schema’s over de winterspelen in Sotsji. De website van de NOS is zeer uitgebreid en beschikbaar via tablet, desktop en mobiel. De NOS verzorgt ook de livestream waardoor je op verschillende apparaten live de Olympische winterspelen kan volgen.

TeamNL Sochi 2014 app:

Ook zijn er diverse apps beschikbaar voor de mobiele devices waaronder de smartphone en tablet. In de app van NOC*NSF staat alle informatie over de sporters, het laatste nieuws, het programma, en de resultaten. Met de NOC*NSF app is het ook mogelijk om een reminder op een bepaalde sporter te zetten zodat je er zeker van zal zijn dat je niks zal gaan missen.

Google Play Store – App Store

Livestream NOS Mobiel:

De NOS gaat op zeven livestreams aanbieden tijdens de Olympische Winterspelen in Sotsji. De streams vullen de lineaire tv-uitzending op Nederland 1 aan. De kijkers kunnen zo goed als zeker alle sportevenement tegelijk bekijken. De livestreams zijn nu ook beschikbaar via de mobiele applicaties welke beschikbaar zullen zijn voor de iPad, iPad en Android.

Vorig artikelSony komt met draadloze headset voor Playstation 4
Volgend artikelSamsung Galaxy S5 unpacked evenement aangekondigd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in