5 gratis Playstation Plus games voor maart

Volgens GamePointsNow zal Playstation voor de maand maart nieuwe content beschikbaar stellen voor Playstation Plus gebruikers. Volgens de websites bevat de content van maart slechts 5 gratis games. Op de site laat GamePointsNow weten dat er een vijftal games zullen verschijnen op de lijst van PlayStation Plus-content voor de maand maart.

Playstation-plus

Deze games zijn indien er een Playstation Plus account aanwezig is volledig gratis te downloaden. De games welke in het assortiment zullen komen van maart kan je terug vinden in onderstaande overzicht.

  • Dead Nation – PS4
  • Tomb Raider – PS3
  • Brothers: A Tale of Two Sons – PS3
  • PixelJunk Monsters Ultimate HD – PS Vita
  • Smart As– PS Vita

Opmerkelijk is de toevoeging van Dead Nation voor de PS4. Deze game was een hit op de Playstation 3 en is momenteel nog niet aangekondigd voor de Playstation 4, maar volgens de bron zal de game wel verschijnen voor de Playstation 4 in de gratis content van maart. We zullen moeten afwachten of deze lijst klopt, de bron van bovenstaande informatie lekte ook al vroegtijdig de content van februari uit wat blijkt te kloppen. Wij verwachten daarom dat bovenstaande titels zullen verschijnen in de content van maart.

Vorig artikelPlaystation 4: Actuele leveringsinformatie februari
Volgend artikelReview: SteelSeries Rival gamemuis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in