Sonos gebruik zonder bridge in toekomst mogelijk

Sonos heeft vandaag laten weten dat ze in de toekomst de Sonos apparaten zullen aanpassen waardoor het niet meer nodig is om de Sonos apparatuur via de bridge te connecten. Momenteel is de dure bridge nog steeds een vereiste aangezien er geen directe router verbinding mogelijk is. 

Sonos-bridge

De apparaten blijven precies zoals ze zijn, alleen de ‘first wire’ wordt overbodig gemaakt. Dit houd in dat je de eerste speaker met je huidige WiFi netwerk verbindt, en daarna verbinden de andere speakers met die ene speaker om alsnog een Mesh netwerk te vormen. Via een toekomstige software update is het mogelijk om de speaker direct met het wifi netwerk te connecten.

De fabrikant is momenteel begonnen met de diverse test werkzaamheden voor de nieuwe software update. De software update moet er voor gaan zorgen dat de speakers vrijwel direct op het wifi netwerk aangesloten kunnen worden waardoor de bridge onnodig is. Het voordeel van de bridge is vooral een stabieler netwerk, volgens Sonos is het normale wifi netwerk voldoende maar wel minder als de verbinding via de bridge accessoire.

Vorig artikelFacebook laat zien waar je vrienden zijn
Volgend artikel‘Levering Nokia Lumia 2520 vertraagd door oplader’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here