Afbeeldingen: iPhone 6 krijgt design van iPod Touch

De geruchten over de iPhone 6 blijven toenemen, zoals we van Apple gewend zijn zal Apple de iPhone 6 rond september introduceren tijdens een evenement. Deze week zijn er weer een aantal opvallende specificaties en afbeeldingen opgedoken van de nieuwe iPhone 6. 

iPhone6-proto

Uit diverse bronnen blijkt dat de iPhone 6 het design zal meekrijgen van de huidige iPod Touch serie, waaronder afgeronde hoeken en een groter scherm. Volgens de Italiaanse website Macitynet zijn de mockup-afbeeldingen van de iPhone 6 op basis van een dummy welke het definitieve design van de iPhone 6 heeft.

De dummy-toestellen worden vaak door makers van accessoires gebruikt om te testen of hoesjes passen. Bovenstaande dummy afbeeldingen laten een iPhone zien waarbij de hoeken net zoals de iPod Touch afgerond zijn. Omdat de iPhone 6 groter wordt, waarschijnlijk 4,7-inch, is ook de aan/uit-knop verplaatst naar de rechterkant, hierdoor kan je de iPhone 6 alsnog met één hand bedienen. Aan de achterzijde van het toestel is een camera met led flitser te zien welke iets uitsteekt. Volgens de bron is dit in grote lijnen het definitieve design van de iPhone 6.

Vorig artikelFlinke groei voor Android 4.4 KitKat
Volgend artikelSamsung Galaxy S5 Mini en Google Play versie uitgelekt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in