Flinke groei voor Android 4.4 KitKat

Android 4.4 blijft doorzetten en komt voor steeds meer smartphones beschikbaar. De nieuwste Android versie staat momenteel op 8,5 procent van alle toestellen. Een maand geleden draaide nog ruim 5,3 van alle toestellen op Android 4.4 KitKat. 

Android-KitKat-640x426

De grote groei is te danken aan de grote uitgave van vele updates voor diverse smartphones. Ook is er een groter aandeel door de high-end smartphones zoals de HTC One M8 en Galaxy S5. Momenteel is Android 4.1 Jelly Bean de grootste Android versie met een aandeel van 33,5 procent. Deze versie van Android is inmiddels bijna twee jaar oud. Ook de Android 2.3 versie draait momenteel op vele apparaten, een maand geleden was het aandeel nog 17,8 procent, nu 16,2 procent. Vooral veel oudere smartphones draaien nog op Android 2.3.

Naar verwachting zal de stijging van Android 4.4 KitKat verder toenemen als fabrikanten meerdere toestellen gaan voorzien van Android 4.4. De update zorgt ervoor dat je toestel vooral een stuk sneller draait met mindere specificaties en performance.

Vorig artikelBill Gates niet meer de grootste bij Microsoft
Volgend artikelAfbeeldingen: iPhone 6 krijgt design van iPod Touch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in