Aldi verkoopt Wolfgang AT-AS40D3 smartphone vanaf 13 september

Vanaf zaterdag 13 september verkoopt de Aldi een nieuwe Wolfgang smartphone, het gaat hierbij om de nieuwe Wolfgang AT-AS40D3 een goedkope budget Android smartphone welke verkocht zal worden voor een bedrag van 79,99 euro. Voor een smartphone met dual sim functionaliteit en Android 4.4 KitKat zeer goedkoop. 

Wolfgang-AT-AS40D3

De smartphone van Wolfgang beschikt over een dual sim functionaliteit waarin het mogelijk is om twee sim-kaarten te monteren. De smartphone van Wolfgang draait standaard op Android 4.4 KitKat en beschikt over een 1,3Ghz dual core processor. Het scherm van de smartphone beschikt over een grootte van 4-inch. Qua opslagcapaciteit is er 4GB opslagcapaciteit aanwezig, met een microSD kaartlezer is het mogelijk om de interne opslag te vergroten tot een opslagcapaciteit van 32GB.

De smartphone beschikt verder over een RAM module van 512MB, het gewicht van de smartphone bedraagt 122 gram. Verder beschikt de smartphone over Bluetooth 4.0, WiFi B/G/N en GPS/A-GPS. Voor een smartphone in deze prijs klasse zijn er prima specificaties aanwezig. Vanaf 13 september zal de smartphone verkocht worden voor een bedrag van 79,99 euro.

Vorig artikelNieuwe iPhone 6 krijgt modus voor bediening met één hand
Volgend artikelRetailers melden matige ontvangst voor Xbox One

1 REACTIE

  1. Jammer at het geheugen (intern) zo klein is Android 4.4 stuurt alleen maar het interne geheugen aan
    Dus voor b.v.navigatie en nog een par bestanden dan is dat geheugen vol.
    Waarom niet een intern geheugen van 32 GB

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in