Nieuwe iPhone 6 krijgt modus voor bediening met één hand

De nieuwe iPhone welke Apple volgende week op 9 september zal presenteren  krijgt naar verluidt grotere schermen, de iPhones zullen een modus krijgen om het apparaat met één hand te bedienen. Dat zeggen verschillende anonieme Apple medewerkers tegenover The New York Times. 

Apple-iPhone-6

Het is vooralsnog onbekend hoe die modus eruit gaat zien. Volgens de Amerikaanse krant is het design van de user interface aangepast om apps met één hand te bedienen en met één hand te bedienen. The New York Times bevestigt verder dat de nieuwe iPhones schermdiagonalen van 4,7 en 5,5 inch krijgen, de twee scherm formaten zijn inmiddels zo goed als duidelijk. Ook bevestigt de krant dat de nieuwe modellen beschikken over een nfc-chip welke geschikt moet zijn voor de mobiele betaling.

Vandaag is er ook informatie opgedoken over de Nederlandse prijs, de iPhone 6 zal in Nederland verkocht worden voor 829 euro. De huidige 16GB iPhone 5s gaat vanaf 699 euro over de toonbank. Omdat Apple de prijs voor meer opslag meestal met 100 euro per upgrade verhoogd, kosten de 32GB- en 64GB-modellen waarschijnlijk respectievelijk 929 en 1029 euro. Op 9 september weten we meer over de nieuwe iPhone 6.

Vorig artikelWinactie: OnePlus One smartphone invites
Volgend artikelAldi verkoopt Wolfgang AT-AS40D3 smartphone vanaf 13 september

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in