Motorola introduceert nieuwe Moto G smartphone

Motorola heeft een goedkope Moto G smartphone op de markt gebracht. De Moto G zal binnen enkele weken verkocht worden in de winkels en is het nieuwe goedkopere topmodel van Motorola. De nieuwe Moto G2 is vooral groter dan zijn voorganger en heeft een 5-inch scherm, wel is de resolutie gelijk gebleven van de smartphone. 

De smartphone van Motorola beschikt over een resolutie van 720×1280 pixels en heeft de beschikking over een 5-inch scherm. Ook is er intern weinig veranderd, zo beschikt de smartphone over dezelfde processor. Wel beschikt de nieuwe Moto G  over 4G ondersteuning en ruimte voor een microSD kaart.

Aan de achterzijde van de smartphone is een 8 megapixel camera aanwezig en aan de voorzijde een 2 megapixel camera. De smartphone loopt op Android 4.4 KitKat en geen een gegarandeerde update naar Android L. Bij de launch is de smartphone voorzien van Android 4.4, op dit moment is Android 4.4 de nieuwste versie van het OS.

motog2

Beschikbaarheid:

De nieuwe Moto G zal deze maand al verkocht worden in Amerika en andere landen. In Nederland moeten we iets langer wachten op de smartphones. De adviesprijs van de nieuwe Moto G zal ongeveer even hoog zijn als die van de eerste Moto G, zo rond de 150 tot 200 euro.

Vorig artikelTweede kamer maakt zich zorgen over Popcorn Time
Volgend artikelSynology komt met nieuwe single-bay DS115j-nas

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in