Synology komt met nieuwe single-bay DS115j-nas

Synology heeft de nieuwe DS115J aangekondigd, een compacte nas server welke beschikt over een single-bay. Volgens de fabrikant is de nieuwe 115J zo’n 28 procent sneller als zijn voorganger, ook zou het nieuwe opslagsysteem een stuk zuiniger zijn en in stand-by minder dan 4W verbruiken. 

Synology_DS115J

De NAS heeft plaats voor één harddisk van maximaal 6TB. Synology heeft de NAS voorzien van een singlecore Marvell Armanda 370-soc welke draait op een kloksnelheid van 800Mhz. Er is intern 256MB ddr3 werkgeheugen aanwezig, tevens is er een gigabit ethernetpoort aanwezig en twee usb 2.0 aansluitingen.

De budgetnas  van Synology zou in Windows-omgevingen bij leesacties tot 130MB/s kunnen behalen en is daarmee 28 procent sneller dan de DS114J. In de stand-by stand zou de NAS 3,85W verstoken en in gebruik slechts 12,6W. Synology levert bij de NAS ook twee gratis licenties voor de IP-camera software. De NAS is per direct leverbaar en draait standaard op DiskStation Manager 5.0. De DS115j is per direct leverbaar en heeft een adviesprijs van 91,60 euro.

Vorig artikelMotorola introduceert nieuwe Moto G smartphone
Volgend artikelIKEA; is het een iPad? nee de nieuwe BookBook

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in