IKEA; is het een iPad? nee de nieuwe BookBook

De nieuwe BookBook is slechts 8 millimeter dun, minder dan 400 gram zwaar en geïnstalleerd met duizenden ideeën om het huis volledig in te richten. De BookBook van IKEA is een nieuwe revolutionair product. IKEA schenkt de wereld de nieuwe BookBook, geen tablet, smartphone maar de jaarlijkse catalogus. Met de launch van de nieuwe BookBook heeft IKEA flink uitgepakt. 

BookBook

De reclame video over de nieuwe BookBook is een prachtige parodie op de bekende product video’s van Apple. De blije Zweed die vol verwondering praat over de nieuwe IKEA catalogus is toch wel een van de favorieten op de bekende Apple video’s. De nieuwe BookBook heeft speciale functionaliteit zoals wachtwoord beveiliging.

De nieuwe BookBook is slechts 8 mmillimeterdun en weegt minder dan 400 gram. De interface is standaard 7.5 inch bij 8 inch, maar de catalogus kan uitgebreid worden naar een breedte van 15 inch. De content kan supersnel geladen worden omdat de content standaard al is geïnstalleerd. Het bewaren van de pagina’s voor een later moment kan eenvoudig door een hoekje om te vouwen, zo kun je de pagina snel terugvinden.

De nieuwe BookBook kan je verkrijgen bij de IKEA en is geheel gratis. Experience the power of a BookBook:

Vorig artikelSynology komt met nieuwe single-bay DS115j-nas
Volgend artikelDyson komt met eerste robotstofzuiger

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in