Dyson komt met eerste robotstofzuiger

De eerste robotstofzuiger van Dyson is een feit. Na jaren van ontwikkeling heeft Dyson eindelijk de langverwachte robotstofzuiger onthuld. De nieuwe 360 eye is volgens Dyson de meest krachtige robotstofzuiger en heeft de beschikking over een aantal functionaliteiten. 

De 360 Eye is niet alleen krachtig maar ook voorzien van de nieuwste technische hoogstandjes, zo beschikt de stofzuiger over Wi-Fi en kan je hem via de app bedienen op de smartphone. In de app kun je onder meer schema’s programmeren. Ook beschikt de robotstofzuiger over een 360 eye. De camera bovenop de robotstofzuiger beschikt over een 360 camera lens die je gehele huis in één overzicht kan zien. Op basis van de beelden kan de robot een zo efficiënt mogelijke route bepalen.

Dyson-Robot-stofzuiger

De 360 eye heeft de beschikking over een Digital Moto V2 met een snelheid van 78.000 rpm en een Radical Root Cyclone systeem, zodat ook de kleine deeltjes kunnen worden opgezogen. De prijs van de nieuwe Dyson is vooralsnog niet bekend gemaakt, naar verwachting zal er een forse prijs opgegeven worden voor de Dyson robotstofzuiger. De Dyson 360 Eye komt volgende lente op de markt, om te beginnen in Japan. De prijs is nog niet bekend.

Vorig artikelIKEA; is het een iPad? nee de nieuwe BookBook
Volgend artikel4,7-inch iPhone 6 krijgt adviesprijs van 829 euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in