Huawei introduceert grote Ascend Mate 7 smartphone

Huawei heeft donderdag een nieuwe smartphone uitgebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Huawei Ascend Mate 7, een smartphone welke de beschikking heeft over een 6-inch scherm en een octacore processor. De nieuwe Huawei Ascend Mate 7 is het top toestel van Huawei en beschikt over flinke specificaties. 

Huawei-Ascend-Mate-7

De nieuwe Huawei smartphone beschikt over een 6-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels welke wordt beschermd door de Gorilla Glass 3 techniek. De phablet beschikt verder over een octacore-processor, waarvan er view op een kloksnelheid van 1,8Ghz draaien, de overige cores zijn goed voor een kloksnelheid van 1,3Ghz. De Huawei Ascend Mate 7 beschikt over 2GB aan werkgeheugen en 16GB interne opslagcapaciteit. Het toestel beschikt verder over 4G en krijgt een accu van 4100mAh.

Standaard draait de smartphone op Android 4.4 met een eigen software skill. Het toestel komt in verschillende kleuren beschikbaar waaronder in het zwart, zilver en goud. De smartphone krijgt een standaard adviesprijs van 499 euro. Vanaf het derde kwartaal van dit jaar is de smartphone te koop voor een adviesprijs van 499 euro. Tijdens de IFA heeft Huawei niet alleen de nieuwe Ascend Mate 7 uitgebracht, maar ook de nieuwe Ascend G7, een nieuwe midrange smartphone welke verkocht zal worden voor een adviesprijs van 299 euro. Het toetsel heeft een 5,5-inch scherm en beschikt over 2GB in combinatie met een quadcore processor.

Vorig artikelMoto 360 op lanceerdatum al uitverkocht
Volgend artikelWearables devices populair op de IFA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in