Motorola werkt aan opvolger Moto 360

Motorola werkt momenteel aan de opvolger van hun eerste smartwatch, het gaat hierbij om de Moto 360. Op dit moment is Motorola druk bezig met de ontwikkeling van de nieuwe smartwatch. De nieuwe smartwatch wordt op dit moment in Chicago in de VS ontwikkeld en heeft de projectnaam; Smelt meegekregen. 

Moto 360

Inmiddels is de huidige Moto 360 in tientallen landen verkrijgbaar, en is goed verkocht. Een populaire app developer heeft laten weten dat hij beperkte informatie heeft ontvangen over een onbekende Android Wear smartwatch van Motorola. Dit apparaat werd gelokaliseerd in de Mundelei. Het apparaat draaide op Android 5.1 en had de codenaam smelt meegekregen.

Uit de informatie was op te maken dat het scherm van de smartwatch een resolutie had van 360×360 pixels en er gebruik werd gemaakt van een ‘armeabi-v7a’-processor, waarschijnlijk een processor gebaseerd op de ARM V7-architectuur. Wanneer de nieuwe smartwatch op de markt komt van Motorola is nog onduidelijk. De Moto 360 werd een jaar geleden gepresenteerd.

Vorig artikelPatent Apple Watch al bezet in Zwitserland
Volgend artikelLIFX introduceert nieuwe smart-lamp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in