LIFX introduceert nieuwe smart-lamp

LIFX heeft sinds deze week het assortiment met smart-lampen uitgebreid, in Nederland is de fabrikant LIFX een van de grootste concurrenten voor de Philips Hue. Naast de normale LIFX lamp welke 16 miljoen verschillende kleuren kan weergeven komt er ook een White 800 lamp op de markt. 

LIFX_800_white

De nieuwe White 800 lamp kan alleen wit licht weergeven tussen 2700 en 6500 Kelvin met een maximum van 890 lumen. De fabrikant heeft laten weten dat de lichtopbrengst van 890 lumen overeen komt met een 60w lamp. LIFX heeft een systeem ontwikkeld waardoor je de lampen zonder bridge of connector kan bedienen, de lampen werken op een WiFi verbinding. De lampen maken onderling een netwerk, daarom is het vereist om minimaal één lamp binnen bereik van de router te hebben, zodat het netwerk van lampen verspreid kan worden via de eerste lamp.

De LIFX White 800 is goedkoper dan de variant waarbij je de kleur kan aanpassen. LIFX gaat met de nieuwe LIFX White 800 de concurrentie aan met de Philips Hue LIFX. De lamp heeft een adviesprijs meegekregen van 40 dollar.

Vorig artikelMotorola werkt aan opvolger Moto 360
Volgend artikelRechtszaak Megaupload uitgesteld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in