Android 5.1.1 update voor Nexus 9 beschikbaar

De Android 5.1.1 update is beschikbaar voor de Nexus 9 smartphone. Het is inmiddels al bijna twee maanden geleden dat Google Android 5.1 heeft vrijgegeven. Vanaf vandaag start de uitrol van Android 5.1 voor de nexus 9 smartphone. Android 5.1 Lollipop beschikt over vele verbeteringen en fixes. 

Lollipop

De Android 5.1 update wordt voornamelijk ingezet als update voor kleine functionaliteiten en bug fixes. Nexus 9 gebruikers hebben enige tijd moeten wachten op de update, maar vanaf vandaag is de update beschikbaar voor de smartphone. Voor een Nexus tablet is een update periode van twee maanden vrij lang.

Beschikbaarheid;

Google is vanaf vandaag begonnen met de uitrol van Android 5.1.1 voor de Nexus 9 tablet. Over het algemeen gaat de uitrol van de update vrij snel, daarom kunnen we verwachten dat binnen enkele weken de update voor alle tablets wordt uitgerold.

 

Vorig artikelVeel onduidelijkheid over nieuwe ‘112-app’
Volgend artikelAndroid M geeft meer controle over app permissies

1 REACTIE

  1. Vreemd artikel…. Volgens mij is er helemaal geen 5.1 op Nexus 9, laat staan 5.1.1 Er is wel een update vrijgegeven naar 5.0.2, iets wat de anderen uit de Nexus-familie nooit gehad hebben. Althans dat is wat ik zie op de pagina’s van de Factory Images en wat ook in andere artikels staat.
    Vanwaar die info over 5.1.1 zou komen is een raadsel…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in