Kartonnen vr-bril Google vernieuwd en beschikbaar voor iOS

De kartonnen vr-bril van Google krijgt binnenkort een nieuwe versie voor grotere smartphones, ook komt er daarnaast iOS ondersteuning voor de smartphone, zo heeft Google laten weten tijdens de ontwikkellaarsconferentie Google I/O. Volgens Google zijn er sinds de onthullen al ruim één miljoen kartonnen VR brillen in gebruik genomen. 

kartonnen vr-bril Google

Google komt nu met een nieuwe versie op de markt welke de kartonnen bril die een telefoon als beeldscherm gebruikt. De nieuwe Cardboard is groter, om plaats te bieden voor toestellen met een groter scherm. Ook is de nieuwe versie makkelijker te installeren. Naast de verbeteringen aan het product zelf, komt er ook ondersteuning voor iOS. Zo kunnen zowel Android- als iOS-gebruikers de kartonnen vr-bril gebruiken.

De grote update komt een jaar nadat de eerste versie van Google Cardboard werd geïntroduceerd, de nieuwe vr-bril is volgens Google in drie stappen in elkaar te zetten, wel is het nog steeds van karton. De nieuwe versie is te gebruiken tot een smartphone met een scherm van 6-inch.

 

 

Vorig artikel6.3 miljoen oudere smartphones ongebruikt in de la
Volgend artikelGoogle introduceert Android M

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in