Nest komt volgende week met slimme beveilingscamera

Nest heeft momenteel al een slimme thermostaat in het assortiment, binnenkort komt daar waarschijnlijk ook een nieuwe slimme beveiligingscamera bij. De nieuwe slimme beveilingscamera zal samenwerken met bestaande nest producten en opnames maken in Full HD kwaliteit. 

nest-camDeze week zijn er een aantal afbeeldingen opgedoken van de nieuwe Nest Cam, welke aanstaande woensdag onthuld moet worden tijdens een persconferentie. De Nest Cam zou een vernieuwde versie zijn van beveiligingscamera’s van het bedrijf Dropcam. Dit bedrijf werd vorig jaar door Nest overgenomen.

Nest heeft de basis gebruikt van de Dropcam, dat is ook te zien aan het design van de camera. Nest heeft de Dropcam-camera een nieuw ontwerp gegeven dat iets verfijnder is dan de voorgaande Dropcams. Volgens bronnen wordt het ook mogelijk om met een smartphone full hd-beelden te bekijken, ook is het mogelijk om full hd-video’s op te nemen via de camera. Ook heeft nest de installatie makkelijker gemaakt via een Bluetooth koppeling. Nest zal volgende week een update doorvoeren aan de app waarbij de camera functionaliteiten worden toegevoegd.

Vorig artikelSamsung Galaxy Note 5 krijgt usb-c poort
Volgend artikelTwitter CEO; Dick Costolo neemt ontslag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in