ING start deze zomer met contactloos betalen via Android smartphone

ING start deze zomer met de mogelijkheid om contactloos te betalen via een Android smartphone. Iedere smartphone gebruiker welke beschikt over een nfc-chip en Android 4.4 en hoger kan een betaalpas laten activeren om zo betalingen te verrichten via de smartphone. 

ING

ING kondigt aan vandaag te beginnen met de laatste testfase van een nieuwe app, genaamd ING Mobiel Betalen, indien de dienst naar behoren werkt onder de ING medewerkers wil de bank kijken of de betaalwijze landelijk mogelijk gemaakt kan worden. Volgens ING neemt het gebruik van contactloos betalen fors toe, volgens ING is dit op dit moment al mogelijk bij meer dan 80.000 betaalautomaten in Nederland.

Eerder maakte de bank het al mogelijk voor haar klanten om contactloos te betalen met een bankpas. Ruim 6,5 miljoen ING-klanten hebben een pas waarmee deze betaalmethode kan worden gebruikt. Het contactloos betalen via de smartphone heeft dezelfde regels als via de bankpas. bedragen tot 25 euro kunnen afgerekend worden zonder pincode, al is dit niet verplicht. Vanaf 25 euro is er een bankpas vereist. De bank heeft nog geen specifieke datum bekend gemaakt wanneer de dienst beschikbaar komt.

Vorig artikelTwitter CEO; Dick Costolo neemt ontslag
Volgend artikelYouTube lanceert videodienst voor gamers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in