iPad Pro: Beschikbaarheid, specificaties en informatie

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar Apple heeft zojuist de nieuwe iPad Pro op de markt gebracht. De nieuwe iPad pro is een grote iPad welke beschikt over een groot intern scherm. Het gaat hierbij om een 12,9-inch scherm. 

iPad Pro

De nieuwe iPad Pro is vooral gericht op de zakelijke markt en beschikt over een aantal opvallende specificaties. Zo beschikt de nieuwe iPad Pro over een groot scherm.

De nadruk zal bij de iPad Pro vooral liggen op productiviteit, zoals documenten bewerken, e-mailen, internetten en in contact blijven. Apple heeft de iPad Pro gericht op meer opties, zo is er een volwaardig toetsenbord aanwezig en is de productiviteit veel uitgebreider.

De batterij van de iPad Pro gaat 10 uur mee. Er zitten vier speakers in, die zich automatisch aanpassen aan de manier waarop je de tablet vasthoudt.

Verschil met de iPad

Het verschil met de gewone iPad is qua design vrij klein, het design is hetzelfde gebleven voor het grote deel. Wel is er een paneel te vinden van 12,9-inch.

ipad Pro-2

Apple A9X

Apple heeft een nieuwe chip gebruikt, het gaat hierbij om de nieuwe Apple A9X chipset. Deze chip is de derde generatie van Apple en beschikt over vele verbeteringen, zo zijn de prestaties verbeterd. Ook de interne GPU is flink verbeterd door de nieuwe Apple A9X chipset. Met de nieuwe chip wil Apple voornamelijk een laptop vervanger neerzetten.

Apple-A9X

Toetsenbord

De iPad Pro wordt ook geleverd met een optioneel toetsenbord. Hierdoor is er een volwaardig toetsenbord aanwezig. De aansluiting verloopt via een magnetische aansluitingen en wordt verkocht onder de naam; smart keyboard.

ipad Pro-4

 

Apple Pencil

Daarnaast kondigde Apple een eigen stylus aan. Deze heet de Apple Pencil, de nieuwe Apple Pencil beschikt over vele technieken. Aanrakingen is de belangrijkste invoermethode van de iPad Pro waardoor de stylus een zeer eenvoudig apparaat is.

Apple Pencil

Multitasking

Apple heeft de nieuwe iPad Pro tevens uitgerust met de nieuwe multitasking technologie. Het gaat hierbij om en techniek in de iOS versie waarbij je twee applicaties naast elkaar kan draaien, bijvoorbeeld Word en Excel.

Apple-multi-screen

Vorig artikelAndroid 5.1.1 Lollipop beschikbaar voor Galaxy Note 4
Volgend artikel4e generatie Apple TV aangekondigd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in