Apple komt met nieuwe 21,5-inch 4K iMac

Apple heeft vandaag de iMacs voorzien van een update, Apple heeft onder andere een 21,5-inch model op de markt gebracht welke de beschikking heeft over een 4K scherm. Ook de 27-inch iMacs zijn voorzien van een flinke verbetering. 

imacs-2015

Alle 27-inch iMacs van Apple zijn voorzien van een 5K-scherm, daarnaast heeft Apple ook een nieuwe Magic Keyboard, Magic Mouse en Magic Trackpad 2 op de markt gebracht. Het 21,5-inch model heeft een resolutie gekregen van 4096 bij 2304 pixels, er zijn in totaal 9,4 miljoen pixels zichtbaar.

Naast het nieuwe scherm is er ook een intern nieuwe hardware te vinden, voor hetzelfde geld krijg je nu een snellere processor, een betere videokaart en uiteraard een nieuwe muis en toetsenbord.

iMac-overzicht

27-inch iMac: 5K scherm

Ook het 27-inch model is voorzien van een update, elk 27-inch model beschikt voortaan over een 5K scherm met in totaal ruim 14,7 miljoen pixels. De 27-inch iMacs worden geleverd met de zesde generatie Intel Core-processors, en een GPU van AMD.27-inch-imac

Voor Apple is het niet de eerste iMac met een 27-inch scherm, er was namelijk al een 27-inch 4K variant beschikbaar, maar deze is nu  bijgewerkt met de laatste hardware. Zo is er een nieuwe processor te vinden en is de HPU voorzien vane en upgrade. De resolutie van het 5K model bedraagt; 5120×2880 pixels.

Bij de nieuwe iMacs krijg je de nieuwe Magic Mouse 2 en Magic Keyboard meegeleverd, ook is er een Lightning kabel aanwezig om ze allebei te kunnen opladen.

Vorig artikelScherm iPhone 6S beschikt over acht verschillende lagen
Volgend artikelMicrosoft komt met nieuwe testbuild voor Windows 10

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in