Microsoft komt met nieuwe testbuild voor Windows 10

Microsoft heeft voor de Windows Insiders een nieuwe build ter beschikking gesteld, het gaat hierbij om build 10565. De nieuwe build beschikt over een aantal nieuwe functionaliteiten voor Windows 10. 

Windows-10

De nieuwe build van Windows 10 beschikt over vele nieuwe functionaliteiten, in de nieuwe build is tevens een nieuwe Messaging-app te vinden met Skype integratie. Het gaat om de build 10565. Er wordt verwacht dat de update definitief rond november wordt uitgebracht. De test build is uitgebracht voor deelnemers aan het Insiders programma.

De nog te testen update bevat veel nieuwe functionaliteit. Zo zijn Skype messaging-, calling- en video-apps erin geïntegreerd. Daarnaast is ook Cortana flink verbeterd. Een nieuwe functionaliteit in Windows 10 dat de laatste printer als standaardprinter gebruikt kan worden. Ook zijn er vele bugs opgelost welke aanwezig waren in Windows 10, zo worden de apps nu automatisch geüpdatet, en is het mogelijk om een productkey van een oudere versie te gebruiken voor Windows 10.

Vorig artikelApple komt met nieuwe 21,5-inch 4K iMac
Volgend artikelApple: Nauwelijks verschil met iPhone 6S chips van TSMC en Samsung

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in