Sleep cycle alarm clock app: slaap statistieken en slimme wekker

De Sleep Cycle Alarm clock is zowel op het Android als iOS platform op dit moment behoorlijk populair, de app is beschikbaar voor beide platformen. Met deze app wordt je slaapritme bijgehouden om je vervolgens op het exact het juiste moment wakker te maken, zodat je fit kan beginnen. 

Sleep-Cycle

Sleep Cycle alarm clock app

De app staat momenteel in zowel de App Store als Android Store in de top rankings, en dat is met een reden. De app kan gedurende de nacht het slaapritme meten doormiddel van de accelerometer in je device. Om optimaal te meten dient je smartphone wel op je matras gelegd te worden, anders is het niet mogelijk om te meten.

Op het moment van je lichtste slaap wordt je gewekt, dit moet er voor zorgen dat je uitgerust en fit wakker zal worden. Het wekken gebeurt altijd maximaal een half uur voordat de wekker daadwerkelijk zou gaan, hierdoor heb je de tijd en wordt je niet gehaast wakker.

De app is zeker het geld waard, de app is te koop voor een bedrag in de App Store en Android Play Store. Downloaden kan hier voor Android, op moment van schrijven voor 0,99 cent.

Vorig artikelApple schrapt plannen voor tv-dienst
Volgend artikelBundelvoordeel: Xbox One + FIFA 16 en extra controller

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in