Pebble Timeline dit jaar nog beschikbaar voor oudere smartwatches

Pebble Timeline is een van de interessante functionaliteiten welke beschikbaar is op de oudere Pebble Time modellen. De Timeline-interface is vooral voor het snelle gebruik zeer handig, hierdoor krijg je in één overzicht een compleet overzicht van de toekomstige en afgelopen afspraken. 

pebble-time-metaal

Met de knoppen op de smartwatch is het mogelijk om eenvoudig naar voor- en achter te kijken in de afspraken. Hierdoor kan je eenvoudig door de tijdlijn bladeren om te zien welke aankomende afspraken er op de planning staan.

Pebble Timeline smartwatch functionaliteit

Vooralsnog is de Timeline functionaliteit alleen beschikbaar voor de nieuwere smartwatches van Pebble. Pebble is nu gestart met de test van de functionaliteit voor de eerste versie van de Pebble Time applicatie. Naast de nieuwe Timeline functionaliteit is ook het limiet van apps opgeheven op de smartwatches.

Met de update komen alle Pebble-horloges weer op één lijn te staan, qua functionaliteit. Dit komt omdat alle smartwatches beschikken over hetzelfde besturingssysteem. Voornamelijk zit het verschil in de hardware.

Vorig artikelGoogle Play Music krijgt familie abonnement
Volgend artikelSynology komt met DS216 NAS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in