Samsung onthult 2-in-1 Galaxy Tab Pro S

Samsung heeft tijdens de CES een nieuwe tablet op de markt gebracht, welke beschikt over Windows 10. Het gaat hierbij om de nieuwe Galaxy Tab pro S, voor Samsung is het de eerste Galaxy Tab welke beschikt over Windows 10. 

samsung-galaxy-tab-pro-s

Opvallend is dat Samsung de tablet heeft geplaatst in de Galaxy Tab serie, voorgaande Windows producten verschenen altijd in de Ativ serie van Samsung. Vanaf februari zal de tablet in de Nederlandse winkels komen te liggen en komt beschikbaar in een tweetal uitvoeringen.

De tablet is van een flink formaat, zo is er een 12 inch scherm aanwezig. Samsung gebruikt het AMOLED beeldscherm, dit beeldscherm staat bekend om de hoge contrast, ook de resolutie is met 2160 x 1440 pixels zeer hoog te noemen.

Krachtige hardware

Intern is er een Intel Core M processor te vinden, dit is een dual core processor met een rekenkracht van 2,2Ghz. De processor wordt ondersteund door 4GB aan RAM en is beschikbaar met een SSD geheugen van 128 of 256 gigabyte.

samsung-galaxy-tab-pro-s-2

De tablet is eigenlijk een 2-in-1 tablet, zo is het mogelijk om gewone Windows programma’s te draaien op de tablet. Ook wordt er standaard een toetsenbord meegeleverd met daarin een muis-pad.

Prijzen en beschikbaarheid

De prijs is redelijk te noemen,zo wordt de tablet verkocht voor een bedrag van 999 euro, hiervoor krijg je het 128GB exemplaar met Windows 10 Home. De uitvoering met 256 gigayte SSD schijf en Windows 10 Pro wordt voor 1099 euro verkocht.

 

Vorig artikelNvidia ontwikkelt supercomputer voor zelfrijdende auto’s
Volgend artikelSms- en WhatsApp-dienst gelanceerd voor daklozen in Amsterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in