DOOGEE P1: Compacte Android 4.4 DLP projector

De DOOGEE P1 is een compacte Android 4.4 DLP projector welke beschikt over een aantal unieke specificaties en functionaliteiten. Opvallend is het formaat, de DOOGEE P1 DLP is behoorlijk compact, en beschikt daarnaast over WiFi, HDMI en een 2,4Ghz processor. 

Doogee-P1

De Smart Cube P1 van DOOGEE is op dit moment een van de compactste projectors met ingebouwde media functionaliteiten. Door de vele connectiviteit onderdelen zoals Android, WiFi en Bluetooth 4.0 is er veel mogelijk met de projector.

Qua specificaties is er een Amlogic Quad Core processor aanwezig in combinatie met 1GB aan RAM en 8GB interne opslag. De accucapaciteit bedraagt 4800mAh. Ook de technieken zoals TI DLP, AirPlay, DLNA en Miracast worden ondersteund.

Prima projector voor het formaat

Ondanks het compacte formaat van de DOOGEE P1 komt er een behoorlijk groot oppervlakte uit de beamer, het gewicht is 290 gram en de P1 maakt het mogelijk om een beeld te projecteren tot 100-inch.

De P1 is meer dan een projector, zo kan het apparaat ook gebruikt worden voor een powerbank, door de interne accucapaciteit van 4800mAh, kan je hierdoor eenvoudig een smartphone of tablet opladen. Bestellen kan onder andere bij Gearbest, voor een bedrag van 169,00 dollar. Op dit moment is er ook een actie bij Gearbest. Via deze link bekijk je de speciale actie pagina. De netwerk producten zijn via deze actiepagina te bekijken.

Vorig artikel‘Apple ingenieurs stappen op bij ontgrendelen iPhone’
Volgend artikelNintendo komt met mobiele game Miitomo voor iOS en Android

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in