Verbeterde PlayStation 4 komt voor oktober

De tijden van de consoles veranderen, voorheen verscheen er elke 6 á 7 jaar een nieuwe generatie gameconsole. Toch lijkt het erop dat Sony binnenkort een verbeterde PlayStation 4 zal uitbrengen. De Playstation 4.5 release zal voor oktober dit jaar nog op de markt moeten verschijnen. 

Playstation-4

De aankomende upgrade zal beschikken over een hoop nieuwe upgrades bevatten op gebied van de hardware. Zp wordt het nieuwe platform krachtiger en wordt er een focus gelegd op mooiere en verbeterde graphics.

Er zal een groot kwaliteitsverschil komen in vergelijking met de huidige PlayStation, vooral op gebied van de Graphics en de 4K ondersteuning. De PlayStation 4.5 zal ook meer gericht worden op de compatibiliteit met de PlayStation VR, welke in oktober op de markt zal verschijnen. Met de Playstation 4.5 moet het onder andere mogelijk zijn om beelden in 4K kwaliteit te bekijken.

Vorig artikelGoogle verlaagt prijs van Pixel C tablet
Volgend artikelApple erkent linkproblemen in iOS 9.3

1 REACTIE

  1. Vrijdag is het 1 april, het zou wederom een meesterlijke zet zijn van Sony en een hele grote knipoog naar het upgrade verhaal van MS over de XBox one.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in