OnePlus One ontvangt eindelijk Android 6.0

Het heeft even geduurd, maar CyanogenMod heeft officieel de Marshmallow update voor de OnePlus One vrijgegeven. De update wordt gefaseerd verspreid onder de gebruikers, ook is er een optie om de update handmatig te downloaden voor de OnePlus One smartphone. 

Oneplus-5

De Android 6.0 update voor de OnePlus One welke vele verbeteringen en nieuwe functionaliteiten met zich mee brengt wordt gefaseerd uitgerold naar de smartphone. De 6.0.1 Marshmallow-update is gebaseerd op COS 13.0 en is beschikbaar voor de OnePlus One. De uitrol gaat gefaseerd om ervoor te zorgen dat de servers niet overbelast raken, ook kunnen hierdoor kleine bugs nog opgelost worden.

Beschikt je over enige kennis van custom ROM’s, dan is het ook mogelijk om de update te downloaden via de website van Cyanogen.

Veel verbeteringen

Er zijn vele nieuwe functionaliteiten en verbeteringen aanwezig. Android Marshmallow brengt nieuwe functies met zich mee zoals meer controle over waar apps toegang toe krijgen, Doze & App StandBy. De update is niet door OnePlus zelf ontwikkeld, maar door het team van Cyanogen. Het lijkt erop dat OnePlus ook is gestart met de de Android 6.0 update voor de OnePlus 2 smartphone.

Vorig artikelHuawei introduceert nieuwe MediaPad T2 10.0 Pro tablet
Volgend artikelNexDock laptop: Werkt op basis van een smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in