Meizu Pro 6 smartphone komt op 13 april

De Chinese fabrikant Meizu gaat op 13 april een nieuwe smartphone presenteren, het gaat hierbij om de nieuwe Meizu pro 6 smartphone. 

Meizu-Pro-6

Meizu Pro 6 smartphone

Volgens de laatste geruchten zal de smartphone beschikken over een 5,7-inch oledscherm en een Helio X25-soc van Mediatek. Dit is de snellere variant van de X20-soc welke beschikt over tien cores.

Meizu heeft zelf de datum bekend gemaakt voor de nieuwe smartphone op het communityforum van Meizu. Er zouden varianten komen met 4 en 6GB ram en 64 of 128GB opslagruimte. Waarschijnlijk is de camera voorzien van een 21-megapixelsensor van Sony, de accu heeft een capaciteit van 3500mAh. Het toestel draait op Android 6.0 in combinatie met de Meizu skin. De Meizu Pro 6 zal van een van de eerste smartphones beschikken over 6GB aan RAM.

Naar verwachting zal Meizu ook een goedkopere midrange smartphones presenteren. De Meizu MX6 is een midrange smartphone welke de beschikking heeft over een Helio X20-octacoreprocessor en 4GB aan RAM. Het scherm is 5.5 inch en heeft 1920×1080 pixels. Aan de voorkant van het toestel zit een 5-megapixelcamera en de achterkant heeft een 21-megapixelcamera.

 

Vorig artikelNexDock laptop: Werkt op basis van een smartphone
Volgend artikelDit zijn de verschillen tussen de iPhone 6S en iPhone SE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in