Outlook beschikt over Android Wear ondersteuning

Microsoft heeft een update vrijgegeven voor de Outlook app. De update van de e-mail app zorgt ervoor dat je de mailtjes vanaf je pols eenvoudig kunt lezen en beantwoorden. De applicatie was voorheen al beschikbaar voor de Apple Watch, maar de ondersteuning is uitgebreid naar de Android Wear smartwatches. 

Android-Wear

Microsoft is behoorlijk druk bezig met het uitbrengen en ontwikkelen van Android en iOS apps. Zo zijn er al een aantal apps van Microsoft verschenen in de app store waaronder de Outlook-app.

Met de applicaties op verschillende platformen wil Microsoft toch nog een deel van de smartphonemarkt bedienen, aangezien het niet al te best gaat met het smartphoneplatform van Microsoft.

De meest recente update maakt het mogelijk om de mailtjes direct te bekijken op je smartwatch. Reageren is ook mogelijk, dit kan via een standaard antwoord of via spraak.

De update is nog niet uitgerold in Nederland. Microsoft zal de update geleidelijk over de wereld uitrollen, hierdoor kan het even duren voordat de update in Nederland zal verschijnen.

Vorig artikelMicrosoft test nieuw flexibel smartphone hoesje
Volgend artikelBeelink MiniMXIII TV Box: Ideaal als mediacenter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in