‘Apple iPhone 7 is qua uiterlijk gelijk aan huidige iPhone 6S’

De geruchten over de nieuwe iPhone 7 blijven toenemen. Volgens geruchten zal de iPhone 7 op enkele details na vrijwel gelijk zijn met de iPhone 6S. Hierdoor blijft het uiterlijk van de iPhone 7 vrijwel gelijk. 

De iPhone 7 wordt waarschijnlijk niet de grote vernieuwingen waar veel gebruikers op wachten. Volgens de geruchten zal Apple de iPhone 7S overslaan en een iPhone 8 op de markt brengen welke beschikt over een compleet nieuw design.

Uiterlijk van de iPhone

2016132-apple-iphone-7-plus-cad-onleaks-57345ad4d7b68

De iPhone 7 zal meer van hetzelfde worden, het grootste verschil aan de achterzijde is de dubbele camera, het ontbreken van de antennestrepen en het ontbreken van een 3,5mm audio jack aansluiting voor een koptelefoon. De koptelefoon aansluiting zal waarschijnlijk vervangen worden voor de Lightning aansluiting.

Dubbele camera

Een van de vernieuwingen is de nieuwe dubbele camera. Sommige analisten dachten eerder nog dat Apple de dubbele camera alleen zou toepassen bij een duurdere versie van de iPhone 7 Plus. Het lijkt er nu op dat Apple alle versies van de iPhone 7 Plus zal voorzien van de nieuwe dubbele camera.

Vorig artikelSamsung Galaxy S7 Active krijgt 5,5 inch scherm
Volgend artikelSamsung Galaxy Tab A 7.0 te koop voor aantrekkelijke prijs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in