Het laatste nieuws over de iPhone 7 en iPhone 7 Plus

De afgelopen maanden verscheen er regelmatig nieuws over de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Apple zal de nieuwe iPhone in september op de markt brengen. De geruchten stromen op dit moment binnen over de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus. 

iphone6s-gallery2-2015-833x571

Volgens de laatste geruchten zal de nieuwe iPhone 7 weinig veranderingen met zich mee brengen en wordt er gebruik gemaakt van het bestaande ontwerp met een aantal kleine wijzigingen.

Schematische tekening

Eerder deze week verscheen er een schematische tekening van de iPhone 7. Volgens de tekening wordt het toestel 67,12 mm breed en 138,30 mm hoog. Hierdoor zal de smartphone volgens de geruchten beschikken over exact dezelfde afmetingen. Het enige verschil in het ontwerp is het verwijderen van de antenne strepen welke op de iPhone worden gebruikt, deze zouden alleen nog aan de boven-en onderkant aanwezig zijn.

Nieuwe camera

Al langere tijd gaan er geruchten over een nieuwe camera in de iPhone. Naar verwachting komt er een dubbele camera-sensor in de nieuwe ismartphone.

Koptelefoonaansluiting

In 2016 wordt er veel gesproken over de koptelefoonaansluiting van de iPhone 7. Komt er nu wel of geen 3,5mm koptelefoonaansluiting? Volgens de geruchten zal Apple de aansluiting achterwegen laten en vervangen voor oordopjes via de Lightning-poort van de iPhone. Apple werkt ook aan een aantal draadloze AirPods.

Processor en RAM

Apple zal de nieuwe iPhone 7 ook voorzien van een nieuwe processor, volgens de analist Ming-Chi Kuo gaat het om de A10 processor in combinatie met 3GB aan RAM.

Grootste veranderingen

De grootste veranderingen blijven hierdoor uit bij de iPhone 7, wanneer we de geruchten mogen geloven. Analisten verwachten dat Apple de iPhone 7S zal overslaan en in 2017 de nieuwe iPhone 8 op de markt zal brengen welke beschikt over een volledig nieuw design.

Vorig artikel‘Sony brengt alleen nog Xperia X smartphones uit’
Volgend artikel‘Microsoft te agressief met Windows 10 upgrade’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in