Modulaire Project Ara smartphone van Google komt in 2017

De modulaire smartphone van Google komt in 2017 op de markt. Vanaf volgend jaar gaat Google de modulaire Ara-smartphone verkopen aan consumenten. 

Ara

Voor de ontwikkelaars is het vanaf dit jaar mogelijk om de smartphone te bestellen. De smartphone is uniek in zijn soort, het is namelijk een modulaire smartphone. Met de Ara-smartphone kan je onderdelen verwisselen in zes verschillende modules. De bedoeling is dat je hierdoor langer met een smartphone zal doen. In plaats van een nieuwe smartphone kan je een betere module plaatsen in de smartphone om zo een betere camera, accu of speaker te gebruiken. Wanneer bijvoorbeeld het scherm defect is, kan je eenvoudig een module vervangen.

Al jaren werkt Google aan de nieuwe modulaire smartphone. Opvallend is de werking van de modulaire modules. Zonder de smartphone uit te zetten is het mogelijk om een nieuwe module te plaatsen of een module te vervangen. Al jaren is Google bezig met het project, al een aantal keer heeft het project vertraging opgelopen, in eerste instantie zou er in 2015 al een model op de markt komen. Vanwege problemen met de modules is dit uitgesteld.

Vorig artikelHuawei P9 Lite smartphone te koop in Nederland
Volgend artikelMakers TeslaCrypt-ransomware publiceren decryptiesleutel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in