Komt Xiaomi op 25 mei met een drone?

Volgens berichten van Xiaomi zal het bedrijf op 25 mei een drone presenteren. Het bedrijf plaatste een foto van de drone op zijn eigen forum, op de foto is duidelijk een frame en camera zichtbaar. Tijdens het evenement worden naast de drone nog meer producten verwacht. 

Xiaomi-Drone

Xiaomi is zeker geen onbekende fabrikant, en heeft inmiddels een behoorlijk groot aanbod in verschillende categorieën zoals smartphones. Het bedrijf staat vooral bekend om zijn hoge prijs-kwaliteitsverhouding. Als dit ook voor de drone geldt, kan het weleens een groot succes worden en een concurrent voor de DJI drones.

Op dit moment zijn de drones van DJI en Yuneec de populairdere, het nadeel is de adviesprijs van de drone. De drones van DJI en Yuneec worden al snel verkocht voor meer dan 1000 euro.

Specificaties

Over de drone is nog maar weinig bekend, wel is het duidelijk dat er een camera aanwezig zal zijn. Dit is ook goed te zien op de afbeelding. De naam van de drone is nog niet bekend, zeker gezien de huidige product lijn is de naam; Mi Drone zeer waarschijnlijk.

Xiaomi heeft een evenement op de planning staan voor 25 mei, tijdens het evenement zal het bedrijf naast verwachting de eerste Xiaomi drone presenteren.

Vorig artikelLevi’s en Google ontwikkelen slimme spijkerjas
Volgend artikeliPhone SE: Nieuwe functionaliteiten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in