Sony introduceert nieuwe Xperia E5 smartphone

Sony heeft stilletjes de nieuwe Xperia E5 smartphone op de markt gebracht. Het is nog onbekend of de nieuwe smartphone ook in Nederland zal verschijnen. 

Xperia E5 smartphone:

Sony heeft de nieuwe Xperia E5 stilletjes onthuld op Facebook. Daarbij is er maar weinig informatie over de Android smartphone vrijgegeven. De smartphone is op de markt gezet met twee foto’s van het toestel, maar verder geen informatie of specificaties en een beschikbaarheid.

sonyxperiae5-1

Volgens eerdere informatie heeft de Xperia E5 de beschikking over een 4,6-inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels. Het scherm wordt aangedreven door een MediaTek MT6735 quad-core SoC in combinatie met 1,5GB aan RAM en 16GB interne opslag. Via een microSD kaartje is het mogelijk om de interne opslag eventueel uit te breiden.

Ook wordt er gesproken over een 13-megapixel camera aan de achterzijde van de smartphone, aan de voorzijde is er een 5-megapixel camera te vinden.

Meer informatie over de smartphone is vooralsnog onbekend. Hierdoor is het onduidelijk of de smartphone naar Nederland komt.

Vorig artikelFacebook laat je onbeperkt streamen via Facebook live
Volgend artikelGalaxy S7 Active: Dit zijn de details en specificaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in