Xiaomi Mi Notebook Air: Goedkope Macbook-concurrent

Xiaomi heeft vandaag een nieuwe laptop uitgebracht. Met de nieuwe Xiaomi Mi Notebook Air moet het bedrijf concurreren met onder andere de Apple MacBook Air. De Xiaomi Mi Notebook Air beschikt over een gunstig prijskaartje en heeft interessante specificaties. 

Xiaomi-12,5De Xiaomi Mi Notebook Air laptop heeft niet alleen qua naam veel weg van de MacBook Air. Ook het design lijkt behoorlijk op de Macbook van Apple. De Xiaomi Mi Notebook Air laptop beschikt over Windows 10 en komt in twee verschillende uitvoeren. Eén beschikt over een 13,3-inch scherm en een met een 12,5 inch scherm.

Specificaties Mi Notebook Air

Qua specificaties beschikken is de laptop behoorlijk krachtig. Zo heeft de grotere variant een Intel Core i5 processor met een NVIDIA GeForce 940MX videokaart. Verder is er 8GB DDR4 geheugen aanwezig en 256GB SSD opslag. De snellere uitvoering zal verkocht worden voor een bedrag van 680 euro. Xiaomi-Mi-notebook

De kleinere variant welke beschikt over een 12,5-inch scherm heeft de beschikking over een Intel Core M3 CPU in combinatie met 4GB aan RAM en 128GB SSD Opslagruimte. De kleinste variant zal verkocht worden voor een bedrag van zo’n 480 euro.

Beschikbaarheid

Vanaf 2 augustus verschijnen de laptops in de Chinese winkels. Wanneer en of de laptops ook naar Nederland komen is vooralsnog onbekend. Importeren is uiteraard altijd een mogelijkheid.

Vorig artikelApple verkocht opnieuw fors minder iPhones
Volgend artikelXiaomi Redmi Pro: High-end smartphone voor een lage prijs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in