Pokémon Go: Waar vind je de zeldzame Pokémon?

Pokémon is al een aantal weken een populaire hype. Wanneer je de game actief gebruikt zal je vaak dezelfde Pokémon tegenkomen. De Rattata en de Pidgey verschijnen behoorlijk vaak en zijn erg eenvoudig te vinden. Maar waar kan je de zeldzame Pokémon vinden?Pokémon Go

Opzoek naar de zeldzame Pokémon

De zeldzame Pokémon is behoorlijk lastig te vinden. Er zijn een aantal algemene tips waardoor het zoeken net wat makkelijker zal worden. Het is belangrijk om veel rond te blijven lopen en vooral om naar verschillende plekken te gaan. In grote steden is ook een zeer grote kans om veel Pokémon te vinden, want waar veel mensen zitten, zijn veel Pokémon te vinden.

Een andere belangrijke tips is om zoveel mogelijk eggs uit te laten komen. Hiermee kan je altijd zeldzame pokémons vinden. Vooral met 10 kilometer eggs is de kans groot op zeldzame Pokemons.

Opzoek naar de Magikarp en Gyrados?

Het is logisch, de Magikarp is eenvoudig te vinden bij het water. De Magikarp is eenvoudig te vinden, de Gyradas is een ander verhaal. Voor een evolutie naar de Gyradas zijn er 400 candy’s nodig. Per gevangen Magikarp krijg je drie candy’s. De Gyrados in het wild vangen is ook een compleet ander verhaal, de Pokémon is behoorlijk zeldzaam en lastig te vinden.

Pokemon-GOGericht op een land

Een aantal Pokémon zijn niet te vinden in Nederland. Zo is de Kangaskhan alleen in Australië te vinden terwijl de Tauros in Noord-Amerika is te vangen. Voor de Farfetch’d moet je naar Azië. Wel zijn deze Pokémon in de eggs te vinden.

Rare Pokémon

De zeldzame Rare Pokémon zijn te vinden als je op de juiste locaties komt. Vaak is het gewoon veel lopen en opzoek gaan naar interessante locaties. In warme en droge gebieden komen veel Geodudes, Sandshrews, Evans en Mankey’s voor. Op de grasvelden zijn de Caterpies en Weedles te vinden. Het tegenkomen van zeldzame Pokémons lijkt gebaseerd te zijn op geluk en speeltijd. Het kost hierdoor gewoon veel tijd en geluk.

Welke Pokémons zijn niet aanwezig?

Er zijn een aantal Pokémons vooralsnog niet aanwezig in de game. Het gaat hierbij om de Pokémon uit de eerste generatie van de game.Mogelijk wacht de ontwikkelaar op een speciaal moment om de Pokémon te vinden. Vooralsnog zijn ze zeer moeilijk te vinden, het lijkt erop dat ze nog niet beschikbaar zijn.

De volgende Pokémon zijn niet te vinden in de game:

  • Ditto
  • Mewto
  • Mew
  • Moltres
  • Zapdos

Valsspelen in Pokémon Go? Er zijn verschillende mogelijkheden, pas wel op aangezien een ban behoorlijk snel wordt uitgedeeld door de ontwikkelaar. Meer informatie over het valsspelen in Pokémon Go vind je in dit artikel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here