Xiaomi Redmi 3s Smartphone Review

De Xiaomi Redmi 3S is een nieuwe smartphone van Xiaomi welke zich vooral richt op de budget gebruikers. De smartphone beschikt over een goedkope adviesprijs en geeft veel smartphone voor weinig. Tijdens deze review gaan we de Redmi 3S smartphone beoordelen. Xiaomi-3S (15)

Xiaomi Redmi 3S Smartphone

De Xiaomi Redmi 3S is een nieuwe smartphone van Xiaomi welke de beschikking heeft over een aantal interessante specificaties. Zo heeft de smartphone de beschikking over een volledig metalen unibody behuizing en een scherm van 5-inch. De resolutie van het scherm is 1280×720 pixels, wat neerkomt op een pixeldichtheid van 293PPI. De behuizing is gemaakt van magnesium en heeft een volledig unibody ontwerp. De smartphone is er in een 2GB en 3GB variant.

Er komen modellen op de markt met 2GB of 3GB werkgeheugen, het 3GB exemplaar beschikt over 32GB aan interne opslag. Dit is wel uit te breiden door middel van een geheugenkaartje, zonder de aanwezigheid van een microSD kaart is er dual-sim ondersteuning aanwezig. 4G ontbreekt ook niet, maar zal helaas niet volledig werken op de Nederlandse frequenties en netwerken.Xiaomi-3S-1Onder de motorkap van de Redmi 3S is er een Snapdragon 430 te vinden van Qualcomm bijgestaan door een Adreno 505-videochip. Aan de voorzijde van de smartphone is er een 5 megapixel camera te vinden, aan de achterzijde is er een 13 megapixel camera aanwezig. Vooral de accu capaciteit is opvallend, aangezien er een flinke accu met een vermogen van 4100mAh is gebruikt. Zeker voor het segment een opvallende keus. Tijdens de review gebruiken wij het 2GB exemplaar met 16GB interne opslag en Android 6.0.

Beschikbaarheid

Xiaomi staat bekend voor de goedkope smartphone welke beschikken over goede specificaties. De Redmi 3S is een van de budget toppers. De smartphone is onder andere te bestellen via de website van Gearbest. Via de site kan je de smartphone eenvoudig en snel naar Nederland importeren.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Redmi 3S smartphone:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De smartphone
Pagina 3: Behuizing en uiterlijk
Pagina 4: Scherm kwaliteit
Pagina 5: Prestaties en snelheid
Pagina 6: Software en camera
Pagina 7: Conclusie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here