Lenovo Moto Z Play: Modulair met een flinke accu

De Lenovo Moto Z Play is een nieuwe smartphone  welke de beschikking heeft over een flinke accuduur en deels modulair is. De Moto Z Play heeft veel weg van de Moto Z maar beschikt over minder krachtige hardware en is hierdoor iets goedkoper in vergelijking met de Moto Z

Lenovo Moto Z PlayHet design is volledig uitgerust met een glazen behuizing. Aan de achterzijde van de smartphone is er een 16 megapixel-camera te vinden, de voorzijde moet het doen met een 4-megapixel exemplaar.

De smartphone beschikt over een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Onder de motorkap is er een flinke 3510mAh accu. Aan de voorzijde van de smartphone is er een vingerafdrukscanner aanwezig.

Modulair

De smartphone is deels modulair met de Moto Mods. Met de Moto Mods kan je extra functionaliteiten naar de smartphone brengen. Een voorbeeld is de projector-Moto Mod die je aan je Moto Z kunt hangen om de smartphone te veranderen in een mobiele projector.

Hasselblad True Zoom

null

Lenovo heeft samen met Hasselblad een nieuwe Moto Mods module ontwikkeld. De Hasselblad True Zoom is een Mod waarmee je de camera kwaliteiten flink kan verbeteren. Met de True Zoom krijg je 10x optische zoom. Eveneens zit er een Xenon flitser in en biedt de mod ondersteuning om te schieten in RAW-formaat. De prijs is met zijn 249 euro wel aan de forse kant.

Beschikbaarheid

De Moto Z Play is te koop voor een bedrag van 449 euro. Vanaf midden-september is de Hasselblad beschikbaar.

Vorig artikelEerste Philips OLED-TV beschikt over Ambilight en 4K
Volgend artikelHuawei Nova en Nova Plus smartphone officieel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in