De perfect rugzak? Met de Peak Design Everyday Backpack kom je in de buurt

Peak Design is al jaren actief op de markt van rugzakken. De perfecte tas is natuurlijk voor iedereen anders, zo moet een laptop eenvoudig erin kunnen met voldoende bescherming, niet te klein, niet te groot en uiteraard licht genoeg om geen last te krijgen. Voor alle situaties bestaat er geen ideale rugzak. Op kickstarter is een nieuw project geopend. 

c22981adab15a2023476786d8d282d2c_originalDe Everyday Backpack van Peak Design komt behoorlijk in de buurt van de perfecte rugzak. Dat is ook goed te zien aan het bereik van de nieuwe campagne. In slechts vijf dagen tijd is er al ruim voor 4,7 miljoen dollar aan tassen verkocht via de Kickstarter campagne.

Everyday-backpack

Everyday Backpack van Peak Design

De tas is ideaal om je laptop, tablet of andere elektronica op een veilige manier te vervoeren. Ideaal is dat je de tas eenvoudig groter en kleiner kan maken. Een ander voordeel is dat de tas aan beide zijde open gemaakt kunnen worden. Hierdoor is het bijvoorbeeld de perfecte tas voor een professionele fotograaf.

Productvideo

We kunnen een volledig verhaal gaan schrijven over de mogelijkheden en functionaliteiten van de tas. Peak Design heeft een uitgebreide video online gezet waarin alle details uitgebreid worden besproken.

Beschikbaarheid

Het product is verschenen op Kickstarter. Voor een bedrag van 189 dollar haal je de goedkoopste Everyday backpack in huis. Op de Kickstarter is er meer informatie te vinden over de nieuwe Backpack van Peak Design. Er zijn nog een aantal versies te koop van 20L en 30L. De 20L variant wordt verkocht voor 189 dollar terwijl de 30L variant wordt verkocht voor 219 dollar.

Vorig artikelIs er nog toekomst voor Openoffice?
Volgend artikelUrenlang zonder internet? Heb je recht op een vergoeding?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in