Withing introduceert Steel HR analoge smartwatch

Withings heeft een nieuwe smartwatch op de markt gebracht. Het gaat hierbij om de nieuwe Withings Steel HR smartwatch. Withings is een product van gezondheidsproducten en wearables welke eerder dit jaar is overgenomen door Nokia. In Berlijn tijdens de IFA heeft het bedrijf de nieuwe Steel HR gepresenteerd. 

Withings-Steel-HR-1De Steel HR is een opvallende smartwatch. Zo is het op het eerste gezicht een analoog horloge welke beschikt over een klein beeldscherm voor notificaties en informatie.

De Withings Steel HR oogt als een normaal horloge en heeft net als een normaal horloge de beschikking over een analoge wijzerplaat. De technologie en smart functionaliteiten zitten verbogen in een klein rond LCD beeldscherm. Op dit kleine beeldscherm wordt verschillende informatie getoond. Het slimme horloge is aan de achterzijde uitgerust met een hartslagsensor. Op het kleine LCD scherm verschijnt informatie zoals; hartslag, het aantal gelopen stappen, de afgelegde afstand en het aantal calorieën welke zijn verbrand. Op het scherm worden ook notificaties getoond welke afkomstig zijn van de smartphone.

Smartphone app

Er is ook een smartphone app beschikbaar. Deze app is beschikbaar voor iOS en Android. Wanneer de Withings Steel HR is verbonden met een smartphone is het horloge ook in staat om meldingen te geven van nieuwe berichten en telefoongesprekken. Via de app is het mogelijk om op een eenvoudige manier alle informatie inzichtelijk te krijgen.

BeschikbaarheidSteel_HR-1024x557

De nieuwe Steel HR analoge smartwatch wordt verkocht vanaf 189,95 euro. Hiervoor krijg je het 36mm exemplaar. De grotere 40mm variant wordt verkocht voor 189,95 euro. De 30mm-uitvoering is beschikbaar in het zwart of wit. Het 40mm exemplaar wordt alleen in het zwart verkocht.

Vorig artikelUrenlang zonder internet? Heb je recht op een vergoeding?
Volgend artikelSony MDR-1000X hoofdtelefoon: Veel nieuwe functionaliteiten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in