‘Apple’s volgende iPhone heeft geen homeknop’

Apple heeft vorige week de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus op de markt gebracht. De twee nieuwe smartphones zijn vanaf vrijdag te koop in de Apple Store’s en overige winkels. De geruchten over de volgende iPhone zijn alweer in volle gang. 

iphone-8
Concept image via ConceptsiPhone

Twee bronnen binnen Apple hebben volgens The New York Times bevestigd dat de volgende iPhone niet de beschikking heeft over een homeknop en een headphone jack. Apple heeft bij de nieuwe iPhone 7 de hoofdtelefoon aansluiting verwijderd. Na de 3.5mm headphone jack is volgend jaar naar verluidt ook de homeknop aan de beurt.

De nieuwe iPhone welke volgend jaar op de markt zal verschijnen heeft de beschikking over een compleet nieuw design. Apple heeft voor de nieuwe iPhone 8 een scherm ontwikkeld welke de gehele voorkant bedekt. De knop zit straks waarschijnlijk virtueel in het scherm verwerkt. Het schermoppervlak van de iPhone moet groter worden. De randen rondom het scherm moeten verdwijnen.

Het is inmiddels wel duidelijk dat de iPhone 8 zal beschikken over een complet nieuw ontwerp. De iPhone bestaat in januari 2017 10 jaar, hierdoor klinkt het logisch dat Apple de grootste verandering ooit zal doorvoeren aan de iPhone. De eerste iPhone werd in januari 2007 gepresenteerd door Steve Jobs.

Vorig artikelSamsung beperkt maximale acculading in Galaxy Note 7
Volgend artikelNexus 6 en Nexus 9 krijgen over enkele weken Android 7.0

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in