Technieuws.com bestaat 5 jaar: Hoe het allemaal begon + winacties

Technieuws.com bestaat vandaag 5 jaar. Vijf jaar geleden verscheen het eerste nieuwsbericht op de website. Wat begon als een hobbyproject, is inmiddels uitgegroeid tot een grote Nederlandse tech-website. Om het vijf jarig jubileum te vieren organiseren wij binnenkort een grote winactie. 

Van een kleine site tot een volledige nieuwswebsite

Technieuws.com is opgericht op 14-2-2012. VijfTech nieuws jaar geleden is het domein Technieuws.com geregistreerd met als doel om een website te maken als experiment. Wat begon als een klein project, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige website.

Qua uiterlijk is er in vijf jaar veel veranderd. Het begon allemaal met een simpel thema voor WordPress, en een klein hosting-pakket. Vijf jaar later draaien we nog altijd WordPress, alleen is de servercapaciteit flink vergroot om de flinke bezoekersstroom te kunnen bijhouden en zijn er een aantal wijzigingen geweest in het design.

Eerste website:

Op 14-2-2012 was de eerste versie van Technieuws.com een feit. In het begin was de website erg eenvoudig opgezet, een aantal categorieën, een slider en een simpele layout met vooral veel nieuws. Dat laatste heeft de website gemaakt tot het formaat waar hij nu in staat.

Na de lancering in 2012 werd de website steeds groter. Elke maand waren er steeds meer bezoekers en terugkerende bezoekers voor het laatste nieuws op de website.

Stevige groei

Na het tweede redesign van de website in 2013 groeide de website behoorlijk. Door nieuwe elementen en een betere layout kreeg de website een behoorlijk grote groei met zich mee. Nog altijd draaide de website op een simpele server.

In 2013 heeft de website een overstap gemaakt naar een volledige VPS met behoorlijk veel RAM en CPU capaciteit. Met de VPS hebben wij het tot september 2015 vol gehouden. Vanaf september hebben wij de overstap gemaakt naar een volledige geoptimaliseerde server voor WordPress. in de periode van 2013 tot 2017 hebben miljoenen bezoekers de weg gevonden naar Technieuws.com.

Reviews

Vanaf het begin hebben wij vele product reviews gepubliceerd. Tot op heden zijn er 112 reviews geschreven van verschillende categorieën, van smartphones tot NAS-devices. Vooral de producten van Qnap en Synology waren behoorlijk populair onder de bezoekers.

In 2013 zijn wij ook begonnen met het testen van elektrische auto’s. Een groot succes, met miljoenen views.

Het begon allemaal met de review van de Renault Zoe in 2013. Na het grote succes verschenen snel reviews van de volgende elektrische auto’s:

Ook in 2017 staan er weer een aantal toffe reviews op de planning, waaronder de nieuwe Tesla Model X en een aantal interessante smartphones en NAS-systemen.

Winacties

Om het vijf jarig jubileum te vieren willen wij groots uitpakken. Over een aantal weken zullen wij via een grote winactie vele producten vergeven onder de bezoekers. We hebben vele producten om weg te geven. Binnenkort meer informatie over de interessante winactie.

Bedankt!!

Graag willen wij iedereen bedanken die de afgelopen jaren heeft bijgedragen aan Technieuws.com. Zonder de externe ontwikkelaars, schrijvers, advertentie partners en de vele bedrijven voor de reviews was Technieuws.com nooit zo’n groot succes geworden. Op naar de 7,8,9 en tien jaar.

Stay tuned, want ons 5-jarig jubileum laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. Er staat een toffe winactie op de planning. Binnenkort meer….

Vorig artikelStopt Nintendo met de Mini NES productie?
Volgend artikelThe Phone House en Typhone failliet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in