Samsung Galaxy S8 vanaf 21 april te koop

Volgens Sammobile worden de Galaxy S8 en de S8+ vanaf 21 april verkocht. De pre-order start 10 april.  Samsung heeft eerder al laten weten dat de nieuwe smartphones op 29 maart worden aangekondigd tijdens een persconferentie in New York. 

Vanaf 10 april beschikbaar

Vanaf 10 april zijn de smartphones te bestellen in de pre-order. Volgens een goed geïnformeerd Koreaanse bron worden de Galaxy S8 en de Galaxy S8+ vanaf 21 april geleverd. Vanaf deze datum zullen de smartphones ook leverbaar zijn in de winkels.

Over de smartphones is inmiddels al redelijk veel bekend. De specificaties zijn voor een groot deel al bekend. Samsung heeft tijdens MWC 2017 laten weten dat de smartphone op 29 maart tijdens een evenement uitgebracht zal worden.

Galaxy S8

De Galaxy S8 beschikt over een 5.8-inch scherm. De S8+ beschikt over een groter 6.2-inch scherm. Onder de motorkap zal er een krachtige Exynos 8895 chipset aanwezig zijn in combinatie met 4GB aan werkgeheugen. Verder beschikt de smartphone over 32GB interne opslag, een 12 megapixel camera en een vingerafdrukscanner op de achterzijde. De smartphones draaien uiteraard op Android Nougat.

Vorig artikelDubbele afschrijvingen bij Rabobank door storing
Volgend artikel‘Ming-Chi Kuo: iPhone 8 krijgt USB-C, Lightning-aansluiting blijft behouden’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in