Minecraft Pocket Edition opent binnenkort marktplaats

Minecraft is van plan om binnenkort een nieuwe functionaliteit voor de Pocket Edition te publiceren. De Pocket Edition van Minecraft krijgt binnenkort een Minecraft Marketplace. 

In de Marketplace wordt het mogelijk om content te kopen en te verkopen. De Pocket Edition van Minecraft is momenteel beschikbaar voor een aantal mobiele platformen waaronder Android en iOS.

Minecraft Marketplace

Via de Marketplace wordt het mogelijk om items te kopen of zelfs te verkopen. Zo is het mogelijk om maps, texture packs en minigames te kopen. Voor Microsoft is de Marketplace een geschikte manier om geld te verdienen aan de populaire game. Elke transactie levert Microsoft uiteraard geld op.

Het betalen van de content gaat via in-game muntjes. De Minecraft Coins zijn al verkrijgbaar voor een paar euro en kan je vervolgens weer uitgeven in de Minecraft Marketplace.

Het is nog niet bekend of de Marketplace uiteindelijk ook naar de consoleversie van Minecraft komt. De 1.1 Discovery Update voor de mobiele devices wordt deze lente uitgebracht.

Vorig artikelNokia 9: 6GB RAM en Snapdragon 835-chipset
Volgend artikelTesla is meer waard dan General Motors

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in