De top 15 gratis apps voor een Android gebruiker

Nieuwe Android gebruiker? Of opzoek naar aanbevolen gratis applicatie’s(tools)?. Wij hebben een top 15 samengesteld van onmisbare gratis Android apps.

1WhatsApp
Gratis SMS-en: met deze app kun je via internet berichten sturen. Na het installeren van WhatsApp wordt je telefoonnummer gevraagd en zie je automatisch een lijst van de mensen – uit je adressenboek – die ook WhatsApp hebben.

2Google Goggles
Maak een foto van een boek, monument, logo of barcode en Goggles haalt direct informatie op. Het intypen van een zoekterm is niet meer nodig.

3Astro File Manager
Een file manager voor Android: alle bestanden overzichtelijk gesorteerd in mappen. Zo vind je nog eens iets terug.

4Music Junk
Typ de naam van een artiest in, en Music Junk vind een lijst met songs. Je kan direct luisteren, songteksten opvragen of een MP3 downloaden.

5. 3G Watchdog Pro Free
Deze app houdt je internetgebruik bij, om direct te zien of je datalimiet in zicht is.

6Moon+ 3G Reader
Uitstekende ebook reader, met een vlekkeloze navigatie en links naar ebook bibliotheken.

7Advanced Task Killer Free
Praktische tool om je batterij te sparen: hiermee kun je programma’s uitschakelen die op de achtergrond draaien. Pas op als je een wekker app gebruikt: zorg ervoor dat deze niet wordt uitgeschakeld.

8NOS Teletekst
Jammer dat de headlines niet aanklikbaar zijn – nummer intikken! – maar toch blijft dit de snelste weg naar het laatste nieuws.

9CellSpin
Prima app om foto’s, video’s en geluid op te nemen, en direct te posten op websites zoals YouTube, Facebook, Twitter, Blogger, Picasa en Flickr.

10Vergrootglas
Handig voor de kleine lettertjes op – bijvoorbeeld – verpakkingen en gebruiksaanwijzigen. Je houdt je foon erboven, en ziet meteen een vergroting op het scherm.

11Zaklamp zaphrox
Verreweg de beste app om je smartphone te veranderen in een heldere zaklantaarn.

12Gesture Search
Vaak ruzie met het Android toetsenbord? Dan is deze app een aanrader: zoeken in je telefoon door letters op het scherm te tekenen met je vinger. Voor het snel vinden van een contact, song, app of bookmark. 

13Google Vertalen
Woorden en zinnen vertalen in meer dan 60 talen. De teksten kunnen ook worden voorgelezen.

14Unit Converter ConvertPad
De beste app voor het omrekenen van valuta, maten, gewichten en eenheden. Inclusief rekenmachine.

15Voice Recorder for Android
Opnemen van geluid is zeer gemakkelijk met deze Voice Recorder. Je kan het geluid opslaan op de telefoon of versturen naar een e-mailadres.

Vorig artikeliOS 5.1 Pre-Gold Master uitgelekt
Volgend artikelHet nieuwe logo van Windows

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here