T-Mobile komt met ‘onbeperkt’ thuisinternet via 4G-verbinding

T-Mobile heeft een nieuwe dienst uitgebracht welke is gericht op een 4G-verbinding voor thuis. Eind januari start T-Mobile met de Unlimited 4G voor Thuis dienst. 

Onbeperkt thuisinternet via 4G

Het nieuwe abonnement van T-Mobile werkt via 4G. Klanten krijgen een speciale modem welke is gericht voor het thuiswerken. De nieuwe modem wordt ingezet als een WiFi apparaat. Het nieuwe abonnementen moet vooral uitkomst bieden voor mensen welke nog geen beschikking hebben over snel en stabiel internet.

Sinds 2016 heeft de provider al de mogelijkheid om beperkte bundels te bestellen met een hoge capaciteit. Het gaat hierbij om de bundels van 25, 50 of 100 GB per maand. Het nieuwe abonnement is te vergelijken met het nieuwe onbeperkte abonnement van T-Mobile. Het abonnement beschikt over een maandlimiet van 100 GB. Als gebruikers daar overheen gaan, is het mogelijk om limiet gratis te verhogen met 5GB per dag.

Lagere snelheid

De downloadsnelheid van het nieuwe abonnement is maximaal 25 Mbps. Het abonnement kost 35 euro per maand. Klanten hebben de mogelijkheid om het abonnement als sim-only of als een abonnement te bestellen. Unlimited 4G voor Thuis is beschikbaar vanaf 29 januari 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here