ARK cryptocurrency: Wat is ARK en wat kan je ermee?

Ark is een populaire cryptocoin welke zich richt op een complete oplossing voor de blockchain. De Ark Cryptocurrency kan je het beste zien als een brug tussen verschillende blockchains. Hierdoor is het mogelijk om tussen verschillende platformen informatie te kunnen uitwisselen. 

Wat is ARK, en wat kan je ermee?

ARK richt zich vooral op de blockchain techniek. Het team heeft als doel om een volledig ecosysteem te ontwikkelen waarmee het mogelijk is om meerdere blockchains te koppelen aan een platform. Het platform is koppelt bekende blockchains aan elkaar, via de SmartBridge techniek.

Technologie

ARK wil groot worden door het gebruik van blockchaintechnologie naar de massa te brengen. Zeker met de toekomstige groei van de blockchain markt zal er veel vraag komen naar technische koppeling.
De kern van ARK heeft extreem snelle transacties met bloktijden van 8 seconde, het platform is schaalbaar waardoor ze in de toekomst eenvoudig kunnen schalen naar snellere tijden.

Team

Het team heeft zich al bewezen met een aantal indrukwekkende projecten als Lisk en Crypty. Momenteel is er ook een grote vraag naar de techniek. SmartBridge heeft momenteel al ondersteuning voor Ethereum, Bitcoin en Lisk. Dit jaar komen er meer platformen naar Ark, zoals bijvoorbeeld NEO.

Voor de toekomst heeft ARK nog genoeg mogelijkheden. Het team heeft zich eerder al bewezen en de roadmap ziet er behoorlijk indrukwekkend uit. Hierdoor verwachten wij ARK op de kwestie van de uiteindelijke prijs.

Bekijk op de overzicht pagina meer cryptocurrency nieuws.

Vorig artikel‘Uitgelekte iOS broncode afkomstig van ex-Apple-medewerker’
Volgend artikelRussische kerngeleerden opgepakt na minen cryptocurrency met supercomputer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here